Vi er tre jenter som er inne i vårt tiende år med månedlige kokkinger, hvor den som har tur ordner med oppskrifter og innkjøp. Så koser vi oss med å lage en tre-retters middag sammen. Mye latter og en del feillesing har gjort at vi har til tider fått noen interessante retter på bordet til slutt. Men vi har også lært oss masse teknikker og hva man kan og ikke kan gjøre. Velkommen inn for en titt og ny inspirasjon til matlaging. Hilsen tre glade amatører.
mandag 21. september 2009
Grønn bønnesalat m/ mynte
1 bk hvite bønner
1 dl sukkererter eller selskapserter
2 dl aspargesbønner, frosne kan brukes
1 dl brekkbønner
1 bt vårløk
4 ss olivenolje
1 stk sitron, saft og revet skall
0,25 ts salt
0,25 ts pepper
2 ss hakket frisk mynte
FREMGANGSMÅTE:
Ha bønner og erter i en bolle. Skjær vårløk i skiver og ha over i bollen.
Rør sammen olje, sitronskall og saft, salt, pepper og mynte. Hell over salaten og la den trekke smak i noen minutter før servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar