lørdag 23. februar 2013

Påskekos i Rabben 2013

 
 

FORRETT

 Paprika og potetsuppe

 
1 løk                                              
4 middels store poteter                  
4 røde paprikaer                            
2 terninger hønsebuljong                      
olivenolje                                      
salt og pepper                                
                                                      
Garnering:                                     
1 fetaost                                         
1ss olivenolje                                                    
ev. dryss av mynte og persille       
 
 
Kok opp 1 liter vann
Skrell og hakk løken, skrell og skiv potetene tynt. Skyll og kjern ut og strimle paprikaene.
Stek løken i 2 ss olje i 3 min. i en stor kjele. Tilsett poteter og stek videre i 3 min.Bland paprikaene
i og stek i 3 min.
Smuldre inn buljongterningene. Tilsett halvparten av vannet. La suppen koke under lokk i 10 min.
Ta kjelen av platen. Blend suppen med en stavmikser. Spes suppen med resten av vannet til ønsket konsistens og kok opp. Krydre med salt og pepper. Øs opp og topp med smuldret fetaost, olje og urter. 
 

HOVEDRETT

 
 



  
DESSERT
 
 
 

 

 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar